Poročna obleka Gobi - izposoja

 
590,00 


Cenovni razred: 500–800 €

Minimalistična poročna obleka iz gladkega mat satena je čudovito preprosta, a hkrati elegantna. Njena oblika je čista in brez odvečnih detajlov, kar poudarja čar minimalizma.

Zgornji del obleke je oblikovan v srčastem izrezu, ki nežno poudari dekolte in ustvari romantičen videz. Šivi so izvedeni z natančnostjo, kar daje obleki čisto linijo. Na hrbtnem delu se zapira z nevidno zadrgo, kar ohranja prefinjen videz.

Krilo obleke je A-linije, kar pomeni, da je oprijeto v pasu in se postopoma širi proti spodnjem robu. To ustvarja elegantno silhueto in omogoča svobodo gibanja. Posebnost obleke so žepi, ki so diskretno všiti v stranskih šivih krila. Ti žepi ne le dodajo praktičnost obleki, ampak ji tudi dodajo sodoben pridih.

Obleka je izdelana iz gladkega mat satena, kar ji daje prefinjen in luksuzen videz. Saten ima sijaj, ki ni pretirano bleščeč, kar se odlično prilega minimalističnemu slogu.

Ta poročna obleka je popolna izbira za nevesto, ki želi izžarevati preprosto eleganco in se počutiti udobno na svojem poročnem dnevu. Minimalistični dizajn in dodani žepi ji dajejo poseben čar, ki izstopa brez pretiranega razkošja.

 

Poročna obleka Gobi je na voljo za izposojo, cena za nakup je 790 €.

Velikosti na voljo za nakup: S - 2XL.


 

#porocnikoticek
Rezerviraj termin
+