Informacije in servis

Obisk poročnega salona

V salonu Poročni kotiček se ne boste samo oblekli od glave do peta, temveč boste našli vse, kar potrebujete za vaš poročni dan. Svetujemo, da si za obisk salona vzamete dovolj časa. V kolikor boste s seboj pripeljali vaše malčke, poskrbite za varstvo, da bodo zadovoljni tudi oni, vi pa se boste medtem lahko popolnoma posvetili izbiri.

 

wedding_shop_Porocni_koticek_Slovenia.jp

Pomerjanje poročnih oblek

Za pomerjanje s poročno stilistko se je potrebno predhodno naročiti preko naše spletne strani. Termin pomerjanja traja 60 minut. V tem času lahko pomerite do 6 oblek. Če se termin podaljša, je potrebno plačilo v višini 15€.

Prosimo vas, da na termin pomerjanja ne zamujate. V kolikor nas ne boste uspeli obiskati med rezerviranim terminov, nam prosim čimprej sporočite.

Kako naj nevesta pride na pomerjanje?

Neveste prosimo, da imajo na pomerjanju oblečen nedrček brez naramnic (ali s snemljivimi naramnicami) v beli ali kožni barvi. S seboj naj imajo tudi udobne čevlje, ustrezne višine.

 

 

porocni_koticek_garderoba_low.jpg?153052


Parkiranje

Brezplačni parkirni prostor se nahaja tik ob salonu, vzdolž poslovno-stanovanjskega objekta, v katerem se nahajamo.

Brezplačni časopis

Vsako sezono za bodoče mladoporočence pripravimo časopis Poročni kotiček, ki ga poročni pari prejmejo ob obisku Poročnega kotička. V njem razkrivamo najnovejše trende poročnih in svečanih oblek ter dodatkov za ženina in nevesto, ideje za dekoracijo in pester izbor detajlov ter poročnih tiskovin, ki vam bodo pričarali nepozabno vzdušje poročnega dne.

casopis_porocni_koticek_poroka.jpg?15305

Časopis Poročni kotiček - v njem razkrivamo najnovejše trende poročnih in svečanih oblek ter dodatkov za ženina in nevesto.