O nas

Spoznajte zakulisje največjega slovenskega poročnega salona

porocni_koticek_slika_nova_low.jpg?15305

Nepozabna izkušnja poročnih priprav

S celovito ponudbo skušamo bodočim mladoporočencem prihraniti čas in napetost, ki sta pogosta spremljevalca poročnih priprav. Poročni salon Poročni kotiček je sinonim za najnovejše smernice poročne mode in vrhunski dizajn, najpomembnejše pri tem pa so potrebe in želje vsake neveste in ženina. Prav vsakemu nudimo strokovno pomoč pri izbiri sanjske poročne obleke ter dodatkov, ki se bodo dopolnjevali s slogom in osebnostjo neveste ali ženina. Svojim strankam želimo ponuditi celovit pogled na sodobne poroke in najnovejše trende. Z njimi delimo svoje zgodbe, pridobljene izkušnje in čustva.

Zakaj je salon Poročni kotiček tako poseben?

Vaše potrebe in želje razumemo bolje kot kdor koli drug, saj redno sledimo poročnemu dogajanju na svetovnih in domačih tleh. Bodoči nevesti ali ženinu bo na pomerjanju stala ob strani strokovna stilistka, ki pozna sloge poročnih oblek in jima svetovala, kateri jima najbolje pristaja. Edinstvene potrebe in želje vsake neveste in ženina sprejemamo kot vsakdanji izziv in jih pomagamo uresničiti. V poročnem salonu lahko stranke najdejo tudi tematsko izdelana poročna vabila, konfete, naprsne šopke, menije in druge poročne tiskovine, v kateri se zrcalijo unikaten slog in ideje, ki izvirajo iz lastnega razvoja na tem področju. Izdelki nas uvrščajo na sam vrh, zato z njimi uspešno prodiramo tudi izven Slovenije.
Svetujemo vam, da se pred prvim obiskom seznanite z našo ponudbo, ki si jo lahko ogledate na spletni strani in smernicami, ki jih boste našli v reviji Moja poroka. Ob pregledu fotografij poskušajte odkriti svoj slog, ki bo primeren vaši priložnosti. Pomembno je, da okvirno določite, kolikšen znesek ste pripravljeni odšteti za obleko, ki jo boste nosili za tako poseben in neponovljiv dan, kot je poroka. Na izbor obleke povabite osebo, kateri popolnoma zaupate – lahko je to najboljša prijateljica, prijatelj ali starši – ki se bo skupaj z vami ob poročnem nakupovanju počutila odlično. Ko pa boste našli popolno obleko, zaupajte sami sebi in ne odlašajte z rezervacijo. In naš najpomembnejši nasvet: bodite sproščeni in uživajte!

porocni_koticek_slika_nova_low.jpg?15305

TERMINI POMERJANJA IN INFORMACIJE

Cenjene stranke, ki se želite naročiti na termin s poročno stilistko, lahko to storite preko naše spletne strani. Pomerjanje oblek s poročno stilistko traja 1 uro in je plačljiv v višini 20€. Za vse neveste in ženene, ki na pomerjanju izberejo svojo poročno obleko, je termin svetovanja BREZPLAČEN.

Termini za pomerjanje svečanih oblek, so plačljivi v višini 15€.

Za vse informacije smo vam na voljo vsak dan med 10. in 17. uro na tel. 041 787894.

www.facebook.com/salon.porocni.koticek

 

LETNI DOPUST

Salon Poročni kotiček bo zaradi letnega dopusta zaprt od 29. julija do 4. avgusta 2024.

Pravtako zapiramo sobote (13. 7., 20. 7., 27. 7., 10. 8.)

V tednu med 29. 7. - 4. 8. spletna naročila ne bodo odposlana in bodo obravnavana po 5. avgustu.


PODATKI O PODJETJU

POROČNI KOTIČEK

Vidi d. o. o.
Dolenjska cesta 148, 1000 Ljubljana
Tel: 01 427 25 94

Davčna številka SI: 36542067
Matična številka: 5607833000
Zavezanec za DDV: DA (SI36542067)