Nepozabna izkušnja poročnih priprav

S celovito ponudbo skušamo bodočim mladoporočencem prihraniti čas in napetost, ki sta pogosta spremljevalca poročnih priprav. Poročni salon Poročni kotiček je sinonim za najnovejše smernice poročne mode in vrhunski dizajn, najpomembnejše pri tem pa so potrebe in želje vsake neveste. Prav vsaki nudimo strokovno pomoč pri izbiri njene sanjske poročne obleke ter dodatkov, ki se bodo dopolnjevali z njenim slogom in osebnostjo. Svojim strankam želimo ponuditi celovit pogled na sodobne poroke in najnovejše trende. Z njimi delimo svoje zgodbe, pridobljene izkušnje in čustva.


Zakaj je salon Poročni kotiček tako poseben?

Vaše potrebe in želje razumemo bolje kot kdor koli drug, saj redno sledimo poročnemu dogajanju na svetovnih in domačih tleh. Bodoči nevesti bo na pomerjanju stala ob strani strokovna stilistka, ki pozna sloge poročnih oblek in ji svetovala, kateri ji najbolje pristaja. Edinstvene potrebe in želje vsake neveste sprejemamo kot vsakdanji izziv in jih pomagamo uresničiti.


V poročnem salonu lahko stranke najdejo tudi tematsko izdelana poročna vabila, konfete, naprsne šopke, menije in druge poročne tiskovine, v kateri se zrcalijo unikaten slog in ideje, ki izvirajo iz lastnega razvoja na tem področju. Izdelki nas uvrščajo na sam vrh, zato z njimi uspešno prodiramo tudi izven Slovenije.


Kaj naj naredi nevesta pred prvim obiskom?

Svetujemo vam, da se pred prvim obiskom seznanite z našo ponudbo, ki si jo lahko ogledate na spletni strani in smernicami, ki jih boste našli v reviji Moja poroka. Ob pregledu fotografij poskušajte odkriti svoj slog, ki bo primeren vaši priložnosti. Pomembno je, da okvirno določite, kolikšen znesek ste pripravljeni odšteti za obleko, ki jo boste nosili za tako poseben in neponovljiv dan, kot je poroka. Na izbor obleke povabite osebo, kateri popolnoma zaupate – lahko je to najboljša prijateljica ali mama – ki se bo skupaj z vami ob poročnem nakupovanju počutila odlično. Ko pa boste našli popolno obleko, zaupajte sami sebi in ne odlašajte z rezervacijo. In naš najpomembnejši nasvet: bodite sproščeni in uživajte!


Termini pomerjanja in informacije

Cenjene stranke, ki se želite naročiti na termin s poročno stilistko, lahko pokličete na: 01 4273230 ali 041 787894. Pomerjanje poročnih oblek traja 1 uro in je brezplačno. Hkrati smo vam na voljo za vse ostale informacije vsak dan med 10. in 17. uro.


Zastopstvo in veleprodaja
Lastnik trgovine Poročni kotiček je generalni zastopnik nekaj vrhunskih blagovnih znamk poročnih oblek in dodatkov. Te so: Cymbeline Paris, Nicole Fashion Group (Colet, Nicole, Jolie), Paradox London (poročna obutev). www.facebook.com/salon.porocni.koticek Sledite nam na FB strani!