Priprava na zakon

Nameravata skleniti krščanski zakon in iščeta možnost kakovostne in hitre priprave na zakon? Priprava na zakon ob koncu tedna v MIC-u poteka pod vodstvom univ. dipl. komunikol. Marjane Korošec s sodelavci (duhovniki - jezuiti, zakonski pari, zdravnik), ki na pripravah sodelujejo kot prostovoljci.
Nujne so predprijave na prijave@mic.si ali v MIC-u. Pri prijavi sporočite: naslov in kontaktne podatke zaročencev, datum poroke, morebitne posebnosti.

Nameravata skleniti krščanski zakon in iščeta možnost kakovostne in hitre priprave na zakon?

Zavod sv. Ignacija z Ignacijevim domom duhovnosti in MIC-em organizira pripravo na zakon, katere cilj je temeljitejša priprava na prejem zakramenta zakona in življenja v njem. Predavanja priprava na zakon ob koncu tedna v MIC-u poteka pod vodstvom univ. dipl. komunikol. Marjane Korošec s sodelavci (duhovniki - jezuiti, zakonski pari, zdravnik), ki na pripravah sodelujejo kot prostovoljci.

Nujne so predprijave na prijave@mic.si ali v MIC-u. Pri prijavi sporočite: naslov in kontaktne podatke zaročencev, datum poroke, morebitne posebnosti.

 

V letu 2016 bodo priprave na zakon predvidoma še:

2. do 4. september,

30. september do 2. oktober,

4. do 6. november,

2. do 4. december.

Predvideni datumi priprav na zakon v letu 2017:

6. do 8. januar,

3. do 5. februar,

3. do 5. marec,

7. do 9. april,

5. do 7. maj,

2. do 4. junij,

7. do 9. julij

1. do 3. september

6. do 8. oktober,

3. do 5. november,

1. do 3. december.

 

KJE SE NAHAJA MIC?

MIC se je nahaja v Duhovnem središču sv. Jožefa na Poljanah (Ljubljana). Blizu sta Ljubljanski grad in gimnazija Poljane.

Vhod je iz Ulice Janeza Pavla II. 13 (desno od glavnega vhoda v cerkev sv. Jožefa - pri poštnih nabiralnikih). MIC-ova pisarna se nahaja v pritličju ob glavnem stopnišču (poleg skavtskih prostorov), produkcijski prostori, kjer bo po novem potekala večina MIC-ovovih dejavnosti, pa so v kleti.

 

KONTAKT: 01/439 97 90 ali 92, 031/416 871

http://www.mic.si/programi/priprava-na-zakon

 

Predavanja priprava na zakon